Library
日本語
Home
Newly Arrived
Material Search
Periodical List
Calendar
all features≫
Show All
Close
Library
Volume List
Back to Periodical List
Copy Title and URL
Copied
Title information
Outline
日本家政学会誌
日本家政学会
09135227
Detail
Open the detail
Close the detail
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title
日本家政学会誌
Frequency
9
Classification 1
590.5
ISSN
09135227
Volume List
Volume
203
items
sort by
sort of the first
Newest
Oldest
Vol. No. asc.
Vol. No. desc.
View switching
Show list
Show thumbnail
15
20
30
50
per page
Prev. page
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/ 14
10
...
Next page
Volume - Vol. No.
Volume - Years of Serial
Volume - Feature Article
121
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.11 (499)
Volume - Years of Serial
11
Volume - Feature Article
Effects Of PH,Iron and Metal Concentration on Aluminiumu Coordination
122
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.10 (498)
Volume - Years of Serial
10
Volume - Feature Article
炊飯溶液中のカルシウムとナトリウムが飯の性状に及ぼす影響
123
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.9 (497)
Volume - Years of Serial
9
Volume - Feature Article
血液流動性に影響する食事因子の検討
124
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.8 (496)
Volume - Years of Serial
8
Volume - Feature Article
ヒエ・タピオカ・ヤマイモ混合面の応力-ひずみ特性と評価
125
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.7 (495)
Volume - Years of Serial
7
Volume - Feature Article
中華麺の物性におよぼすかん水の影響
126
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.6 (494)
Volume - Years of Serial
6
Volume - Feature Article
明治期婦人雑誌、総合雑誌における「食卓での家族団らん」
127
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.5 (493)
Volume - Years of Serial
5
Volume - Feature Article
粘稠液状食品の力学的性状に対する簡便な客観的評価法の検討
128
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.4 (492)
Volume - Years of Serial
4
Volume - Feature Article
加水量が異なる米飯から調製した粥の性状
129
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.3 (491)
Volume - Years of Serial
3
Volume - Feature Article
わが国における1990年以降の消費生活構造の特徴
130
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.2 (490)
Volume - Years of Serial
2
Volume - Feature Article
家庭における過去の食事場面と大学生の父親および母親との心理的結合性の関連
131
Volume - Vol. No.
Vol.57 No.1 (489)
Volume - Years of Serial
1
Volume - Feature Article
年頭にあたって
132
Volume - Vol. No.
Vol.56 No.12 (488)
Volume - Years of Serial
12
Volume - Feature Article
タイ・カンボジア・日本の行動者平均生活時間のジェンダー比較 新4大生活時間行動分類による考察
133
Volume - Vol. No.
Vol.56 No.11 (487)
Volume - Years of Serial
11
Volume - Feature Article
食文化の継承と世代間関係-正月料理の変化を通して:5年後の質的追跡調査から-
134
Volume - Vol. No.
Vol.56 No.10 (486)
Volume - Years of Serial
10
Volume - Feature Article
遠心分離法により調整したヒエ
135
Volume - Vol. No.
Vol.56 No.9 (485)
Volume - Years of Serial
9
Volume - Feature Article
加熱用食材モデルとしての純ココアの役割-熱的特性及び両親媒性について-
Copy Title and URL
Copied
Top