Volume List
Title information
Detail
Jpn. or Foreign |
和雑誌 |
Title |
食品と科学 |
Frequency |
9 |
Classification 1 |
588.05 |
ISSN |
00374105 |
Notes |
52巻3号で停止 |
Volume List
Volume123 items
Volume - Years of Serial
Volume - Feature Article
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Volume - Years of Serial
3.5
Volume - Feature Article
野菜・果物の効酸化作用と免疫活性化作用
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Volume - Years of Serial
2.5
Volume - Feature Article
機能性素材の飲料・食品への利用
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Volume - Years of Serial
1.5
Volume - Feature Article
食品分野におけるICタグの現状と今後の見直し
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Volume - Years of Serial
12.4
Volume - Feature Article
食肉を巡る最近の話題
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Volume - Years of Serial
11.4
Volume - Feature Article
大豆を巡る新しい動き
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Volume - Years of Serial
10.4
Volume - Feature Article
アレルギー表示の現状と課題
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Volume - Years of Serial
9.4
Volume - Feature Article
消費者の視点
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Volume - Years of Serial
8.4
Volume - Feature Article
食品成分の脳への影響
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Volume - Years of Serial
7.4
Volume - Feature Article
疲労の科学
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Volume - Years of Serial
6.4
Volume - Feature Article
植物由来成分の機能性とその応用
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Volume - Years of Serial
5.4
Volume - Feature Article
ISO22000・高齢者食品
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Volume - Years of Serial
4.4
Volume - Feature Article
パン類におけるトランスグルタミナーゼの利用技術
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Volume - Years of Serial
3.4
Volume - Feature Article
容器包装漬物におけるガス膨張対策
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Volume - Years of Serial
2.4
Volume - Feature Article
L-カルニチンの飲料・食品への利用
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Volume - Years of Serial
1.4
Volume - Feature Article
ビール酵母細胞壁[BYC]の特性と保健機能